Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Barabás Lőrinc Quartet és Hősök, két akusztikus koncert egy este


Miskolc - Művészetek Háza

2018. január 13. 19:00

Két akusztikus koncert, egy felejthetetlen este a MÜHÁ-ban!  19:00 Barabás Lőrinc Quartet (utána közönség találkozó) 21:00 Hősök

 

 A Barabás Lőrinc Quartet pop-os jazz világa izgalmas instrumentális zene, elektronikus fűszerezéssel. Groove-os ritmusok, lüktető basszusfutamok, a szintetizátor és a trombita megannyi hangszíne a 70-es évek improvizatív jazzrock stílusjegyeivel átitatott sajátos zenei irányt teremt. 

Zenekari tagok: Barabás Lőrinc – trombita, elektronikaPremecz Mátyás – billentyűkCsizmás András – bőgőGerendás Dániel – dobA Hősök hiphop formáció 2003-ban megnyerte a Hiphop Mission nevű országos tehetségkutató versenyt. A megalakulás óta több saját lemez, szólóalbumok, produceri kiadványok sora jelent meg a ”Híróz” zászlaja alatt. Országos turné és fesztiválfellépések jelzik sikerüket.Zenekari felállás:Baranyai ’Eckü’ Dániel – rapOzsváth ’Mentha’ Gergely – rapVörös Janka – vokálBodnár Balázs – billentyűKolonics Máté – dobKéri Kolos – basszusgitárSzabó Ádám – gitár, vokálHóbor Bence – trombitaA modern jazz és a hiphop találkozása egy izgalmas zenei estét tartogat a közönség számára!Jegyár: 2500 FtKultúra Erzsébet utalványt és kártyát, Edenred Ajándék- és Bevásárló kártyát, Edenred Kultúra és Sport kártyát, Szép Kártyát (Szabadidő MKB Bank, Szabadidő K&H Bank, Szabadidő OTP Bank), MKK Ajándékutalványt és bankkártyát elfogadunk.Jegyek kaphatók: Miskolci Kulturális Központ központi jegyirodájában Rákóczi u. 2. Tel.: 46/508-844, 30/846-3009), az InterTicket országos jegyirodai hálózatában, a www.muhamiskolc.hu-n, valamint a JEGY.HU-n.